Ügyfélszolgálat

Célunk, hogy legalább olyan figyelmességgel és gondossággal foglalkozzunk ügyfeleivel, ahogy azt Ön is teszi. Ha a minőségre fókuszál a telemarketinges, kevesebb erőforrás szükséges az elégedettségi ellenőrzésre.

Tovább

Piackutatás, adatfelvétel

Mi készen állunk rá, hogy 24 órán belül megkezdjük vállalati felsővezetők lekérdezését vagy lakossági adatfelvételét akár 50 perc hosszúságú kérdőívvel, kvótarendszerrel.

Tovább

Telesales

Nemzetközi és belföldi telesales. Értékesítés – cégek felsővezetői, magánszemélyek felkeresése. B2B és B2C megoldások szakképzett és motivált munkaerő.

Tovább

Automatizált telefonálás

Megbízása alapján akár napi 100. 000 főt is fel tudunk keresni automata segítségével vagy élő hanggal kombinált kitelefonálással.

Tovább

Lappiaci megoldások

Hogyan adjunk el napilapot, magazint vagy éppen szaklapot? Hogyan üzemeltessük leghatékonyabban a terjesztési-értékesítési rendszerünket? Call Center szolgáltatás mint terjesztés támogató eszköz – információk gyűjtése és összesítése.

Tovább
RSS Paradise Solution a Twitteren Paradise Solution a Facebook-on

Elérhetőségek

Paradise Solution Kft.
1016 Budapest
Naphegy tér 8.
Telefon: +36 1 487 34 10
Fax: +36 1 225 0675
E-mail:

Lépjen velünk kapcsolatba a jobb oldalon található űrlap elküldésével, hogy már első beszélgetéskor a témában legtapasztaltabb kollégánk állhasson a rendelkezésére.